יום חמישי, 13 באפריל 2017

חדש ליום העצמאות 69 לישראל טובורג בבישול חגיגי מלתתי בוטיק בעבודת יד איכותי!





  TUBORG

זו פעם ראשונה בישראל שמהדורה חגיגית 

הופכת למסורת בטעם עוצמתי:

של המותג טובורג


לרגל הביקוש חסר התקדים למהדורות הקודמות 

של המותג ליום העצמאות, המהדורה החדשה 

תושק במארזי רביעיות.


מאת:רותה דנינו
לכבוד חגיגיות יום העצמאות ה 69  לישראל משיק  טובורג 
בישול חגיגי עשיר בטעם  ועוצמתי במיוחד -  6.9% אלכוהול
 מלתתי בוטיק אותנטיים העשויים בעבודת יד.

במהדורה, ארבעה בקבוקי  טובורג ייחודיים  – פרי 
פיתוח בינלאומי  המבוסס על  רכיבי בוטיק שיוצרו בשיטה מסורתית של
  Floor Malting  – לתתים שהונבטו בעבודת יד  
ממתקן הנבטה ייחודי הנמצא באזור בוהמיה בצ'כיה הקיים ופועל בשיטות 
מסורתיות מזה  200 שנה (אחד הבודדים שנותרו הפועלים בשיטות אלו 
בעולם כולו) תהליך ההנבטה  המיוחד- בעבודת יד  
וזן השעורה האיכותי , מעניקים ללתת רבדי טעם מרתקים.

כבר מהלגימה הראשונה, הטעם מדבר בעד עצמו –מפגן ראווה עוצמתי של הטבע.
הבישול החגיגי מזוהה מאוד עם הבקבוק הכחול והמרשים
 שעוצב במיוחד כמחווה לחגיגות יום העצמאות של 
מדינת ישראל.

חובבי המותג שלא נשארו אדישים לשפע הטעמים ,הרכיבים המיוחדים, העיצוב והמחווה הפטריוטית יצרו ביקושים חסרי תקדים למהדורה.  לאור כל זאת ישיק המותג השנה את המהדורה במארז רביעיות נפרד.

רקע: אחד השלבים בייצור הלתת הוא שלב ההנבטה.
שיטת ההנבטה הנפוצה היא בתאי הנבטה תעשייתיים בהם הלתת מגיע לגובה של כמטר ועובר תהליך של ערבוב על ידי מערבל בורג  שנע לאורך תא ההנבטה מספר פעמים ביום. בשיטה זו , מידת הלחות והטמפרטורה נשלטות באופן ממוחשב .

לעומת זאת, בשיטת ההנבטה המסורתית ה- Floor Malting
הלתת מפוזר על ריצפת אולם ההנבטה בשכבה בעובי 
של כ- 30 סמ' ומעורבב ידנית.

 מידת הלחות והטמפרטורה נשלטות באופן ידני על ידי פתיחה וסגירה 
של תריסים באולם ההנבטה. התהליך כולו הוא 
מעשה ידי הטבע.

עקב עונת הפעילות הקצרה ואופי התהליך, יכולת הייצור 
בשיטה זו היא קטנה משמעותית מהכמויות המיוצרות 
בשיטות המודרניות.
 ל- Floor Malted Malt 
טעם מרתק עמוק ואותנטי. שיטה מסורתית זו  היא למעשה 
הליך ייצור לתת  בוטיק בעבודת יד האוצר את כל איכויות הלתת  ומביא ליד ביטוי את כל ספקטרום הערכים התזונתיים  ועושר הטעמים באופן הטבעי והעוצמתי ביותר.

מטעמי כדאיות כלכלית נדיר להשתמש בו בייצור תעשייתי
רק חברות בודדות לייצור לתת מחזיקות עדיין במתקני הנבטה כאלה, 
ההשקעה בהליך זה  גדולה מאוד והתפוקה מעטה .

עושר טעמים והדגש המיוחד על לתתי בוטיק המאופיינים 
בטעם אותנטי מובהק כבר הפכו לחלק בלתי נפרד 
 ממותג טובורג:
לטובורג פרופיל טעם ייחודי ורכיבי בוטיק . בטובורג רד 
ניתן למצוא את לתת Cara –Amber הייחודי לטובורג המיוצר בתהליך מסורתי  שלDouble Processed תוך שימוש בשעורת 
אביב דו-טורית  איכותית  העוברת  תהליך כפול של בישול לח ואז קלייה היוצרת  שכבת קרמל עשירה  ובשל  כך הוא נחשב לאחד מסוגי הלתת האיכותיים והטעימים בעולם .

100%תערובת ייחודית של שלושה סוגי מאלט ומעל 100 שנים של ניסיון ושימוש בשמרי לאגר אותנטיים  מאז 1895, בשילוב זני כשות אירופאים משובחים כל אלו תורמים לארומה עדינה  ומסייעים לבניית ראש קצף יציב ומראה אלגנטי.

  מאז 1895 "טובורג" מקפיד להתעדכן , לחדש  ולהוביל מהלכים פורצי דרך בקטגוריית הבירה (כגון פקק הנצרה הייחודי) , לא בכדי  העניק לו בית המלוכה הדני את הכתר המופיע על כל בקבוק "טובורג" שנמכר בעולם.

המהדורה החגיגית מכילה 4 בקבוקי טובורג 6.9% אלכוהול 
עשירים בטעם במארז מעוצב לרגל יום העצמאות 69 לישראל.
מחיר מומלץ לצרכן 4 בקבוקים: 27.9-32.9 ₪

Cheers Israel!!!

צילום תמר מצאפי

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

מסעדת השף הכשרה Meat Kitchen מקבלת אותה בברכה עם תפריט ספיישלים בניצוחו של השף נדב נצר . מאת:רותה דנינו

Happy New Year! חוגגים שנה אזרחית חדשה ב Meat Kitchen- שנת 2019 עומדת בפתח וכמו בכל שנה מסעדת השף הכשרה Meat Kitchen מקבלת א...