יום שני, 19 במרץ 2018

מתכון קינוח להכנת פבלובה שוקולד, פיסטוק ותאנים בטעם עשיר ומפנק לשולחן החג. מאת:רותה דנינו


מתכון לפבלובה שוקולד, פיסטוק ותאנים
באדיבות שוקולד לינדט

הזדמנות מעולה להגיש לאורחים קינוח עשיר וחגיגי עם מרנג אוורירי שמתפצח בפה!!!

חומרים לכ-10-12 מנות

זמן הכנה – 135 דקות

המצרכים:

למרנג:

5 חלבוני ביצה
קמצוץ מלח
1/3 1 כוסות סוכר
1/2 כפית תמצית וניל
1 כפית חומץ
1 כוס פיסטוקים קלופים, קצוצים גס.

לגנאש:

2 חפיסות שוקולד אקסלנס 70% מוצקי קקאו 
במהדורה כשרה לפסח.
1 גביע (250 מ"ל) שמנת מתוקה להקצפה 35% שומן
1 כף סירופ תירס

לציפוי:

1/2 1 גביעים (350 מ"ל) שמנת מתוקה להקצפה
35% שומן
2/3 כוס (150 מ"ל) שמנת חמוצה או יוגורט יווני סמיך

אופן ההכנה:

1.      לחמם תנור מראש לחום של 160 מעלות. לפרוש 2 ניירות 
אפיה על גבי תבנית ולשרטט על כל אחד מהם 2 עיגולים בקוטר 20 ס"מ.

 צילום יח"צ

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

מותג האופנה הבינלאומי RESERVED, בקניון איילון ברמת גן, עם מאות פריטים טרנדים הרטרו, לנשים במחירים נגישים במיוחד. מאת:רותה דנינו

הסניף הראשון של רשת האופנה  הבינלאומית   RESERVED נפתח בקניון איילון ברמת גן הקולקציה הראשונה מתמקדת בפריטי אופנה לנשים   ...