יום שני, 18 ביוני 2018

מתכון קליל בניצוחה של רחליטה שכל אחד יכול להכין בבית וליהנות מטם טעים במיוחד באדיבות סולתם. מאת:רותה דנינו


העוף של רחליטה

מתכון לעונת הקיץ 

עם המון טעם שהופך את התבשיל למעדן של ממש 

באדיבות רשת "סולתם"


מרכיבים (6-5 מנות):
6 כרעיים
6 גמבות אדומות וצהובות חתוכות לקוביות6 בצלים חתוכים לקוביות
3 כפות פפריקה מתוקה+ 1 כף למריחת העוף
4 כפות כמון
5 כפות שמן זית
1 כפית מלח
1.5 כוס מים רתוחים (שיגיע לגובה העוף)
ההכנה:
-          לסדר בתבנית בצל חתוך וגמבות שעורבב בכמון ופפריקה .
-          להניח מעליהם את הכרעיים
-          למרוח היטב את הכרעיים בתערובת שמן זית פפריקה וכמון
-          לצקת מים רותחים בגובה הכרעיים.
-          לחמם תנור ל-190 מעלות  בערך 40 דקות
-          לאחר שהמים נספגים , הרוטב סמיך, והעוף מקבל השחמה יש לכסות את הסיר להנמיך החום ל-150 מעלות לעוד 25 דקות.


צילום : גל בן זאב,




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

כפר האמנות האקולוגי שבקיבוץ נתיב הל"ה - עמק האלה . מזמין לקורסי קיץ בלהקת מחול "ורטיגו", מאת:רותה דנינו

קורסי קיץ בלהקת מחול "ורטיגו" להקת מחול ורטיגו מקיימת השנה  כמו  גם בכל שנה , קורסי קיץ שיתקיימו בחודשים  יולי אוגוסט ...