יום שני, 18 ביוני 2018

אין כמעט ארוחה שלא תיפתח במרק עגבניות קר המרענן הקיצי מתכון קל להכנה והכי טעים לעונת הקיץ. מאת:רותה דנינו


המרענן הקיצי 
מרק עגבניות קר-גספצ'ו...

מתכון באדיבות רשת "סולתם"

מרכיבים (3-5 מנות):
5 עגבניות אדומות

2 מלפפונים ללא העוקצים
1 בצל קטן סגול
2 שיני שום
1 פלפל אדום חתוך לרצועות גסות
1/4 כוס שמן זית
1/4 כוס חומץ בן יין לבן
1 כף עלי פטרוזיליה
8 עלי זעתר
6 – 9 קוביות קרח
1 כף מלח,  1 כפית פלפל שחור גרוס
להגשה:
2 מלפפונים חתוכים לרצועות דקות
קוביות קרח
2 כפות שמן זית
ההכנה:
-          מרתיחים מים בסיר גדול, מכניסים את העגבניות, חולטים שתי דקות.
מוציאים וקולפים את העגבניות. חוצים אותן ומוציאים את החלק הבהיר.
מעבירים את העגבניות למעבד מזון.
-          מוסיפים את שאר המרכיבים ומעבדים למחית חלקה ( אפשר להכין מראש
ולאחסן במקרר).
ההגשה:
יוצקים את המרק לקערה, מעטרים במלפפון, מוסיפים קוביות קרח ומטפטפים 
קצת שמן זית.



צילום : גל בן זאב, 


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

כפר האמנות האקולוגי שבקיבוץ נתיב הל"ה - עמק האלה . מזמין לקורסי קיץ בלהקת מחול "ורטיגו", מאת:רותה דנינו

קורסי קיץ בלהקת מחול "ורטיגו" להקת מחול ורטיגו מקיימת השנה  כמו  גם בכל שנה , קורסי קיץ שיתקיימו בחודשים  יולי אוגוסט ...