יום רביעי, 1 באוגוסט 2018

מתכון של רחליטה - עוף עם פלפלים קל, פשוט וטעים להכנה באדיבות כלי הבישול של חברת סולתם. מאת:רותה דנינו

מתכון קל להכנה של עוף עם פלפלים של
רחליטה באדיבות חברת כלי הבישול סולתם!!!
מתכון מפנק וטעים במקסימום זמן הכנה סופר מרענן וכיפי לארוחת קיץ שלמה וטעימה....

העוף עם הפלפלים של רחליטה

מרכיבים (6-5 מנות):
6 כרעיים
6 גמבות אדומות וצהובות חתוכות לקוביות 
 6 בצלים חתוכים לקוביות.
3 כפות פפריקה מתוקה+ 1 כף למריחת העוף
4 כפות כמון
5 כפות שמן זית
1 כפית מלח
1.5 כוס מים רתוחים (שיגיע לגובה העוף)
ההכנה:
 לסדר בתבנית בצל חתוך וגמבות שעורבב בכמון 
ופפריקה .
-  להניח מעליהם את הכרעיים
-  למרוח היטב את הכרעיים בתערובת שמן זית 
   פפריקה וכמון
-  לצקת מים רותחים בגובה הכרעיים.
-  לחמם תנור ל-190 מעלות  בערך 40 דקות
-   לאחר שהמים נספגים , הרוטב סמיך, והעוף מקבל השחמה יש לכסות את הסיר להנמיך החום ל-150 מעלות לעוד 25 דקות.
צילום: גל בן זאב. 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

מותג האופנה הבינלאומי RESERVED, בקניון איילון ברמת גן, עם מאות פריטים טרנדים הרטרו, לנשים במחירים נגישים במיוחד. מאת:רותה דנינו

הסניף הראשון של רשת האופנה  הבינלאומית   RESERVED נפתח בקניון איילון ברמת גן הקולקציה הראשונה מתמקדת בפריטי אופנה לנשים   ...